Fillerina night cream grade 3

0 Orders
#
In stock
9,350L

Description

Fillerina night cream grade 3

është një krem nate, filler & hidratues që vepron thellë në lekurë ndërkohë që ju flini. Mund të përdoret i vetëm ose së bashku me trajtues të tjerë të linjës FILLERINA.

Grada 3: Për shenja të theksuara dhe  long-term të moshës, rrudha të thella, lekurë tepër të thatë, humbje të volumit dhe të tipareve të fytyrës, më shumë theksuara rreth mollëzave.

Përmban përqëndrimin më të lartë të ingredientëve.

Tubet 50 ml

Brand

Fillerina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fillerina night cream grade 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by