Flea & Tick Relief Shampoo

0 Orders
#Tropiclean 008
In stock
1,800L

Description

Flea & Tick Relief Shampoo

Neem & Citrus.

Shampo për qen kundër pleshtave dhe rriqnave.

592 ml

Tropiclean Flee & Tick – Neem & Citrus Pet Shampoo siguron lehtësim efektiv dhe qetësues të acarimeve prej pleshtave dhe rriqnave, ndërsa zvogëlon erën e kafshëve. Kjo shampo efektive Neem (e njohur edhe si Lilac Indian) pastron thellë me një shkumë të shkëlqyeshme për të pastruar kafshët shtëpiake më të ndyra ndërsa rezulton në një shtresë të shëndetshme dhe me shkëlqim. Mund të përdoret gjithashtu si një shampo kundër yndyrës.

*Ju lutemi vini re, kjo shampo është krijuar vetëm për përdorim tek qentë.

  • Bërë me përbërës natyral – Tropiclean përbëhet nga përbërës natyral ose me lëndë të parë me bazë minerale.
  • Nuk testohet në kafshë.
  • Pa sapun – nuk do të ndikojë në trajtimet e pleshtave dhe rriqrave.

Udhëzime për përdorim: Tundeni shishen para përdorimit. Pas larjes  shampon në qimen e lagur. Masazhoni me shampo qimen e kafshës suaj për 3 deri në 5 minuta, dhe më pas shpëlajeni mirë. I sigurt për përdorim të përditshëm.

Përbërja:

Purified water, mild coconut cleanser, avena sativa oatmeal, neem extract, orange extract, natural glycerin (humectant), sesame seed oil, pine extract.

Brand

Tropiclean

TropiClean përpiqet të përtërijë vazhdimisht produktet më të mira, paketimin, marketingun dhe menaxhimin në industrinë e kafshëve shtëpiake. Zgjidhjet krijuese për industrinë e kafshëve shtëpiake janë bërë një kulturë në TropiClean. Kohë pas kohe, TropiClean zhvillon zgjidhje inovative. Përmes inovacionit dhe krijimtarisë, TropiClean ka zhvilluar produktet kryesore në industri - nga shampot luksoze të kafshëve shtëpiake deri tek produktet e kujdesit oral me aroma të freskëta, të lehta për tu përdorur - duke u dhënë kafshëve shtëpiake dhe njerëzve një jetë më të mirë. Të gjitha këto sipas sloganit të kompanisë: "Për lavdinë e Zotit".  

Additional information

Sasia

592 ml

I përshtatshëm për

,

Firma

Tropiclean

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flea & Tick Relief Shampoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by