Fluidbase 10% AHA Lotion

0 Orders
#
In stock
2,400L

Description

Fluidbase 10% AHA Lotion

250ml

Locion Fluidbase® 10% AHA është formuluar me acide alfa-hidroksi, të cilat eliminojnë qelizat e shtresës sipërfaqësore të epidermës dhe kanë një ndikim aktiv në butësinë, butësinë dhe elasticitetin e lëkurës. Stimulon prodhimin e kolagjenit dhe elastinës dhe lejon shfaqjen e qelizave të reja.
Ideale për trajtimin e lëkurëve të thata, të forta dhe të ashpra. Lejon për trajtim ose zona të mëdha të lëkurës si gjunjët, bërrylat, krahët dhe shpinën.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by