Fluidbase Gel Forte 15%

0 Orders
#
In stock
1,600L

Description

Fluidbase Gel Forte 15%

30ml

Fluidbase® 15% AHA Gel Forte është një xhel jo yndyror, i absorbueshëm lehtë për trajtimin e lëkurës me keratinizim të tepërt. Fluidbase® 15% AHA Gel Forte eliminon qelizat e vdekura, duke e lënë lëkurën të butë, të lëmuar dhe elastike.
Rekomandohet për lëkurë të yndyrshme të prirur ndaj akneve.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by