Fluidbase Lightening Gel

0 Orders
#
In stock
2,200L

Description

Fluidbase Lightening Gel

30ml

Rezultate shumë efektive në trajtimin e hiperpigmentimit. Arbutin, përbërësi kryesor aktiv i Xhelit Ndriçues Fluidbase, gjendet në ciklodekstrina, e cila lejon jo vetëm një veprim hidratues, por edhe çlirim të kontrolluar dhe kështu një rritje të aktivitetit të arbutinës.

Kompletimi i formulës është një kompleks i vitaminës A, C dhe E dhe një agjent hidratues që aktivizon prodhimin e kolagjenit.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by