Fluidbase Max 30M

0 Orders
#
In stock
3,500L

Description

Fluidbase Max 30M

30ml

Rezultate shumë efektive në trajtimin e hiperpigmentimit. Arbutin, përbërësi kryesor aktiv i Xhelit Ndriçues Fluidbase, gjendet në ciklodekstrina, e cila lejon jo vetëm një veprim hidratues, por edhe çlirim të kontrolluar dhe kështu një rritje të aktivitetit të arbutinës.

Kompletimi i formulës është një kompleks i vitaminës A, C dhe E dhe një agjent hidratues që aktivizon prodhimin e kolagjenit.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by