Fluidbase Moist.Oily Skin

0 Orders
#
In stock
2,200L

Description

Fluidbase Moist.Oily Skin

50ml

Hidraton lëkurën pa penguar poret dhe rregullon yndyrën e tepërt. Lë lëkurën të lëmuar dhe pa shkëlqim.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by