Fluidbase Retino +Vitamin C

1 Orders
#Genove 002
In stock
3,400L

Description

Genove Fluidbase Retino +Vitamin C

30 ml

Retinol + Vitamin C rrit elasticitetin e lëkurës dhe trashësinë e epidermës, duke zvogëluar thellësinë e vijave të holla dhe rrudhave. Formula e saj, me acid hialuronik, i jep asaj veti hidratuese.

Përdorimi:

Fluidbase Retinol + Vitamina C duhet të aplikohet në një fytyrë të pastër dy herë në ditë, duke masazhuar butësisht në zonat e prekura për të ndihmuar thithjen e kremës dhe çlirimin e duhur të Vitaminës A.

Përbërësit:

Microencapsulated retinol in ß-cyclodextrins, Glycosylated Vitamin C and Hyaluronic acid.

Brand

Genove

Additional information

Sasia

10 ml

Formulimi

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fluidbase Retino +Vitamin C”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by