Fluide Creme Sensorial Matt SPF30

0 Orders
#
In stock
3,500L

Description

Fluide Creme Sensorial Matt SPF30

40ml

 

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by