FLUIFORT*SHURUP 90MG/ML 200ML C/MISUR

0 Orders
#
In stock
859L

Description

FLUIFORT*SHURUP 90MG/ML 200ML C/MISUR

Mukolitik, fluidifikues në çrregullimet respiratore akute dhe kronike. Permban Carbocisteine.

Te rriturit : 15 ml 2-3 herë në ditë ose sipas përshkrimit të mjekut.
Fëmijët: deri në 5 vjeç: 5 ml  2-3 herë në ditë ose sipas përshkrimit të mjekut,
Nga 2 deri në 5 vjeç: 2.5 ml 2-3 herë në ditë ose sipas përshkrimit të mjekut.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FLUIFORT*SHURUP 90MG/ML 200ML C/MISUR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by