Folacin 400mcg

0 Orders
#Solgar 024
In stock
860L

Description

Folacin 400mcg

Acid folik 400mcg

Paketim x 100 tableta

Acidi folik është një vitaminë e tretshme në ujë.

Bën pjesë në vitaminat e grupit B (B9).

Luan një rol të rëndësishëm në:

-ruajtjen e niveleve normale të homocisteinës;

-formimin e rruazave të kuqe të gjakut;

-në mirë-funksionimin e zemrës.

Nëse përdoret para dhe gjatë shtatzënisë ndihmon në parandalimin e defekteve në tubin neural dhe trurin e të porsalindurit.

I çertifikuar për mungesën e glutenit.

Pa derivate të grurit dhe produkte të bulmetit.

Pa OMGJ.

Pa maja.

Pa sojë.

Pa ngjyrues.

Pa ëmbëlsues.

Pa sheqer.

Pa aromatizues.

I përshtatshëm për veganë.

Pa konservues.

I përshtatur me dietën Halal dhe Kosher.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 1 ose 2 tableta në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Vegetable Stearic Acid, Silica, Vegetable Cellulose, acid folic

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Folacin 400mcg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by