Folate (Metafolin) 400mcg

0 Orders
#Solgar 023
In stock
1,900L

Description

Folate (Metafolin) 400mcg

Integrator me metafolinë, forma aktive e acidit folik

Paketim x 50 tableta

Metafolina është forma aktive e acidit folik.

Përdoret si suplement ushqimor tek individët të cilët nuk arrijnë të konvertojnë acidin folik në metafolin.

Metafolina mbështet mirë-funksionimin e sistemit nervor dhe atij kardiovaskular.

Ajo gjithashtu merr pjesë në formimin e rruazave të kuqe të gjakut.

I çertifikuar për mungesën e glutenit.

Pa OMGJ.

Pa produkte të bulmetit.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

Pa aromatizues artificialë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente dhe keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 tabletë 1 ose 2 herë në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 1 Tablet
AMOUNT PER SERVING % DV
Folate (400 mcg L-methylfolate) (as L-methylfolate as Metafolin®) 400 mcg DFE 167%
Other Ingredients: Mannitol, Microcrystalline Cellulose, Vegetable Stearic Acid, Vegetable Cellulose, Silica, Vegetable Magnesium Stearate.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Folate (Metafolin) 400mcg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by