Fontenoce Acqua Oligominerale1.5 L

0 Orders
#Fontenoce 001
In stock
200L

Description

Fontenoce 1.5 L

Ujë për bebe

Nga malet e Silës 1238 m

E indikuar për bebe dhe fëmijë, Uji Fontenoce është i pastër sepse

ka një vlerë shumë të ulët të nitrateve, dhe pa arsenik dhe nitrite.

Brand

Fontenoce

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Sasia

1.5 L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fontenoce Acqua Oligominerale1.5 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by