FOOTPRIM CRACKED HEELS REPAIR CREAM

0 Orders
#Lavena 006
In stock
510L

Description

Krem i specifikuar për thembra të çara dhe të thata. Vepron në mënyrë të menjëhershme duke riparuar zonat e dëmtuara. Formula efektive bazuar në 25 % ure, alantoin dhe glicerine, garantojnë një rigjenerim dhe hidratim të thellë të lëkurës. Rezultatet shihen që pas aplikimit të parë. Është i përshtatshëm edhe për personat që vuajnë nga diabeti.

Brand

Footprim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOOTPRIM CRACKED HEELS REPAIR CREAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by