Formula VM-75

0 Orders
#Solgar 022
In stock
2,530L

Description

Formula VM-75

Integrator me vitamina dhe minerale

Paketim x 30 tableta

Formulim që përmban të gjitha vitaminat dhe mineralet e nevojshme për organizmin e një të rrituri.

Shtesë ushqimore që plotëson nevojat ditore për vitamina dhe minerale, por nuk zëvëndëson dietën ushqimore.

I pasur me substanca antioksiduese si: vitamina C dhe E.

I çertifikuar për mungesën e glutenit.

Pa produkte të bulmetit dhe derivate të grurit.

Pa sheqer dhe natrium.

Pa maja.

Pa aromatizues artificialë.

Pa konservues.

I përshtatur me dietën Kosher dhe Halal.

I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Mbidozimi me hekur mund të shkaktojë probleme serioze te fëmijët nën 6 vjeç.

Në rast mbidozimi këshillohuni sa më shpejt me mjekun tuaj.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 tabletë në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

AMOUNT PER SERVING % DV
Vitamin A (as natural beta-carotene) 7,500 IU 150%
Vitamin C (as niacinamide ascorbate, L-ascorbic acid) 250 mg 417%
Vitamin D (as ergocalciferol) 400 IU 100%
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl succinate) 150 IU 500%
Thiamin (as thiamin mononitrate) 75 mg 5000%
Riboflavin 75 mg 4412%
Niacin (as niacinamide ascorbate) 75 mg 375%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 75 mg 3750%
Folic Acid 400 mcg 100%
Vitamin B12 (as cobalamin) 75 mcg 1250%
Biotin 75 mcg 25%
Pantothenic Acid (as d-calcium pantothenate) 75 mg 750%
Calcium (as calcium carbonate, amino acid chelate†) 20 mg 2%
Iron (as iron bisglycinate chelate††) 1.3 mg 7%
Iodine (from kelp) 150 mcg 100%
Magnesium (as glycinate amino acid chelate†, magnesium oxide) 10 mg 3%
Zinc (as glycinate amino acid chelate†, zinc oxide) 10 mg 67%
Selenium (as L-selenomethionine) 25 mcg 36%
Copper (as glycinate amino acid chelate†) 1 mg 50%
Manganese (as glycinate amino acid chelate†) 1 mg 50%
Chromium (as chromium nicotinate amino acid chelate†) 25 mcg 21%
Molybdenum (as glycinate amino acid chelate†) 25 mcg 33%
Potassium (as potassium amino acid complex†) 1.8 mg <1%
Inositol 75 mg *
Choline (as choline bitartrate) 31 mg *
Rutin 37.5 mg *
Citrus Bioflavonoid Complex 25 mg *
Betaine HCI 25 mg *
Hesperidin 8.5 mg *
Boron (as boron amino acid complex†) 0.5 mg *
Carotenoid Mix (alpha and beta-carotene, lutein, zeaxanthin, cryptoxanthin) 86 mcg *
Powdered Blend (Alfalfa [leaf and stem], Acerola Complex [fruit], Parsley [leaf and stem], Rose Hips [fruit], Watercress [leaf]) 4 mg *
*Daily Value (DV) not established. Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Titanium Dioxide (color), Silica, Vegetable Glycerin, Vegetable Stearic Acid, Maltodextrin.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Formula VM-75”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by