Forreac baby

0 Orders
#
In stock
1,320L

Description

Forreac baby

Shurup, 150 ml.

Forreac Shurup për refluksin ezofageal dhe aciditetin gastrik. Jep lehtësim të menjëhershëm.

  • Qeteson të vjellat nga refluksi tek bebet dhe fëmijët.
  • Mbron dhe rigjeneron mukozën e stomakut dhe ezofagut.
  • Ul aciditetin gastrik.

Dozimi:

0-1 vjeç: 3 x 2.5 ml, 5-10 minuta pas ushqyerjes.

3-5 vjeç: 3 x 5 ml, 5-10 minuta pas ushqyerjes.

3-12 vjeç: 3 x 15 ml, 5-10 minuta pas ushqyerjes.

Ky medikament merret pa përshkrimin e mjekut. Ju lutem lexoni instruksionet e fletëudhëzuesit për përdorimin dhe efektet anësore.

Këshillohuni me ne për sqarime të mëtejshme.

Lenda aktive:   Algjinate Magnezi 5,82 mg, Simeticone 652,2 mg, Mjaltë 3,50 g, Acid pantotenik 16,35 mg, ekstrakt lulekuqe 58,20 mg, ekstrakt mellage 58,20 mg.

 

Brand

Forreac

Additional information

Formulimi

Firma

Apharm Srl

I përshtatshëm për

,

Sasia

150 ml

Veprimi

Open chat
Powered by