Franghi Guam Dren Plus

0 Orders
#
In stock
5,590L

Description

Franghi Guam Dren Plus

500gr

Formula novatore e veprimit të forcuar të një maskë baltë të DRAEN PLUS është zhvilluar posaçërisht për përdorim kundër formave edematoze të celulitit, vepron kundër stanjacionit të lëngut në inde, edemë dhe rëndim në këmbë. Mjeti ndihmon për të përmirësuar në mënyrë efektive gjendjen e përgjithshme të lëkurës në zonat problematike, rrit sekretimin e lëngjeve të tepërta dhe lufton radikalet e lira, duke përmirësuar kështu tonin e lëkurës. Një formulë novatore, më efektive e përbërjes u mor falë një mënyre të re të përpunimit të algave GUAM – përmes një procesi të veçantë “bioliquefazione”.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by