Franghi Guam Formula Clasike

0 Orders
#
In stock
6,500L

Description

Franghi Guam Formula Clasike

500gr

Reduktimi i shenjave të shëmtuara të celulitit dhe dhjamosjes së
lëkurë që nga aplikimet e para. Lufton radikalet e lira
përmirësimi i tonit të lëkurës me bio-aktivitet anti-oksidues
ekstrakte të algave të Guamit me fuqi të fortë anti-oksiduese.

Ekstrakti i bio-aktivitetit vjen nga procesi i patentuar i
lëngëzimi i algave detare Guam, gjë që bën të mundur që
rikuperoni parimet aktive në dispozicion
fito-komplekset. Ekstrakti i marrë ka një vlerë ORAC ** 1565,
dmth një fuqi antioksiduese dhe një kapacitet për të luftuar të lirë
radikalët 3 herë më shumë se ekstrakti tradicional (ORAC 400).

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by