Froicalm

0 Orders
#
In stock
2,300L

Description

Froicalm

150ml

Ofron hidratim afatgjatë dhe ofron lehtësim të menjëhershëm nga kruajtja dhe acarimet që lidhen me problemet e lëkurës si thatësia, atopia, ekzema, alergjitë, pickimet e insekteve, djegie të lehta nga dielli. Aplikohet lehtë dhe absorbohet menjëherë pa lënë asnjë gjurmë vaji. Ofron një ndjenjë të këndshme freski.
Rekomandohet për të rriturit, fëmijët dhe foshnjat.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by