Froident Sensitive

0 Orders
#
In stock
850L

Description

Froident Sensitive

75ml

Krijuar për të vepruar kundër Hipersensitivitetit Dentinal. Kjo ndodh kur dentina nuk mbulohet nga mishrat e dhëmbëve ose smalti. Pastaj një stimul nga kontakti i dhëmbëve me të ftohtin e nxehtë-të thartë-ëmbël transferohet përmes dhimbjes që përcjell tubulat dentinalë në nervin brenda dhëmbëve, duke shkaktuar ndjesinë e dhimbjes.
Froident Sensitive është efektive pasi përmban një përbërje të veçantë me një indeks të ulët gërryesie (RDA) dhe nuk gërryen sipërfaqen e dhëmbëve të ndjeshëm.
Ka një shije të këndshme nenexhiku dhe ofron një frymë të freskët që zgjat.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by