Full Spectrum Omega

0 Orders
#Solgar 021
In stock
5,580L

Description

Full Spectrum Omega

Suplement me omega nga salmoni i egër alaskan

120 kapsula

Formulim me omega 3 i përftuar nga salmoni i egër i ujërave të ftohta të Alaskës.

Kapsulat e përftuara i nënshtrohen një proçesi purifikimi (pastrimi) i cili mundëson largimin e metaleve të rënda (si psh mërkuri, PCB-të etj) dhe ruajtjen e integritetit optimal të vajit.

DHA-ja dhe EPA ndihmojnë në:

-funksionin normal të zemrës;

-funksionin normal të sistemit nervor;

-mbajtjen e niveleve normale të triglicerideve dhe presionit të gjakut;

-përmirësimin e shikimit.

Krahas omega-3 formulimi përmban dhe vitaminën D, e nevojshme për mirë-funksionimin e sistemit imunitar dhe astaksantinën me veti antioksiduese.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa grurë.

Pa sojë.

Pa sheqer.

Pa kripë.

Pa ëmbëlsues.

Pa aromatizues artificial.

Pa konservues.

Pa ngjyrues.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo nëse keni një problem shëndetësor të caktuar konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti.

Ndërpritet në rast të shfaqjes së ndonjë alergjie.

Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 2 kapsula në ditë bashkë me ushqimin, ose siç e këshillon mjeku. Nuk rekomandohet të kalohet doza ditore e rekomanduar.

Përbërësit:

Amount Per Serving %DV
Calories 25
Calories from Fat 20
Total Fat 2.5 g 4%**
Saturated Fat 0.5 g 3%**
Monounsaturated Fat 1 g ***
Polyunsaturated Fat 0.5 g ***
Cholesterol 25 mg 8%**
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 200 IU 50%
Wild Alaskan Salmon Oil comprised of: 2400 mg ***
Total Omega 3 Fatty Acids† providing: 500 mg ***
EPA (eicosapentaenoic acid) 202 mg ***
DHA (docosahexaenoic acid) 180 mg ***
DPA (docosapentaenoic acid) 41 mg ***
Other Omega 3 Fatty Acids 77 mg ***
Total Omega 5 Fatty Acids 1.9 mg ***
Total Omega 6 Fatty Acids 48 mg ***
Total Omega 7 Fatty Acids 192 mg ***
Total Omega 9 Fatty Acids 384 mg ***
Astaxanthin 20 mcg ***
*Daily Value (DV) not established
Gelatin, Vegetable Glycerin, Mixed Tocopherols, Rosemary Extract, Clary Sage Oil, Thyme Oil. Contains Fish (salmon).

 

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Full Spectrum Omega”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by