Gelenk 1200

0 Orders
#Doppel Herz 020
In stock
4,030L

Description

Gelenk 1200

Glucosamin + Chondroitin + Hyaluronsäure + Enzyme

60 tableta + 60 kapsula.

Sistemi ynë musculoskeletal me nyjet, kërcet, muskujt, tendinet dhe ligamentet e tij sfidohet çdo ditë. Stresi, mbipesha dhe mosha në rritje janë faktorë stresues. Ushtrime të mjaftueshme, të buta dhe një dietë e shëndetshme mund të japin një kontribut në ruajtjen e lëvizshmërisë dhe cilësisë së jetës në çdo moshë.

Gelenk 1200 nga Doppel Herz System është një shtesë dietike me vitamina C, D dhe K si dhe elementët mineral zink, bakër, mangan dhe selen. Përmban gjithashtu glukozamin hidroklorur, sulfat kondroitin dhe acid hialuronik si dhe enzimat bromelainë dhe papainë. Sistemi i kordinuar në mënyrë të përsosur i tabletave-kapsula përbëhet nga një tabletë e lehtë për t’u gëlltitur dhe një kapsulë e lehtë për tu marrë.

  • Vitamina C mbështet formimin e kolagjenit për funksionimin normal të kërcit dhe kockave.
  • Vitaminat K dhe D kontribuojnë në mirëmbajtjen e kockave normale dhe funksionin normal të muskujve. Vitamina D mbështet mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve. Kontriubon në përdorimin normal të kalçiumit dhe një nivel normal kalçiumi në gjak.
  • Vitaminat E dhe C ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Elementët mineral zinku, seleni, mangani dhe bakri ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Manganezi dhe bakri kontribuojnë në formimin normal të indit lidhor.
Gluten free; Lactose free; Climate neutral

Përdorimi: Merrni një tabletë dhe një kapsulë një herë në ditë me një vakt me lëng të mjaftueshëm.

Përbërja: për nje tabletë dhe një kapsul.

Përbërësit Sasia
Vitamin C 80 mg
Vitamin D 20 µg
Vitamin K 40 µg
Vitamin E 3 mg alpha-TE
Zink 5 mg
Manganez 1 mg
Bakër 300 µg
Selenium 30 µg
Glukozamine hydrokloride 1200 mg
Kondroitin sulfat 200 mg
Acid Hyaluronik 50 mg
Bromelain 70 mg
Papain 35 mg

Tableta:

glucosamine hydrochloride (from a component of shrimp), L-ascorbic acid, filler polyvinylpyrrolidone, filler cellulose, separating agent silicon dioxide, coating agent hydroxypropyl cellulose, filler cross-linked carboxymethyl cellulose, separating agent magnesium salts of fatty acids, coating agent hydroxypropylmethyl cellulose, coloring agent hydroxypropylmethyl cellulose, alpha-alcoholic acid, titanium dioxide. Separating agent fatty acids, phytomenadione, cholecalciferol.

Kapsula:

collagen hydrolyzate containing hyaluronic acid, chondroitin sulfate, gelatine (beef), bromelain, papain, zinc gluconate, separating agent magnesium salts of fatty acids, manganese gluconate, coloring agent titanium dioxide, copper gluconate selenium.

Brand

Doppel herz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gelenk 1200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by