Genomask 6 Units

0 Orders
#
In stock
1,900L

Description

Genomask 6 Units

8ml

Maskë Genomask Fytyrë 6 x 8 ml

Aplikoni një shtresë të barabartë produkti në lëkurën e pastër dhe të thatë dhe hiqeni kur të thahet brenda 20-30 minutash me shumë ujë.

Mos e aplikoni mbi skicën e syve dhe jo zonat me flokë.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by