Genosun Facial Fluido

0 Orders
#
In stock
2,900L

Description

Genosun Facial Fluido

50ml

Formuluar me filtra me cilësi të lartë pa oktokrilen dhe agjentë antioksidantë siç është kompleksi ynë Astaxactive® që ndihmojnë në parandalimin e eritemës së shkaktuar nga dielli dhe luftojnë në mënyrë efektive kundër plakjes së lëkurës.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by