Gentle Cleansing Gel

0 Orders
#
In stock
1,400L

Description

Gentle Cleansing Gel

200ml

Lëkurë e ndjeshme dhe e thatë. Pastron butësisht, heq grimin dhe mbron barrierën e lëkurës. Lëkura qëndron e hidratuar (5% glicerinë) dhe e rehatshme. Formula minimaliste: 11 përbërës. Aplikojeni në fytyrë të lagur, shkumojeni dhe më pas shpëlajeni. Testuar nën kontroll dermatologjik dhe okulistik. Nuk i thumbon sytë. PH fiziologjike. Pa sapun.

Brand

Topicrem

Topicrem

Shkenca e hidratimit.

Në më shumë se 40 vende, çdo ditë, Topicrem ndihmon rritjen, zhvillimin dhe freskinë e miliona personave: të porsalindur, foshnje, nëna dhe baballarë, që ata të ndihen mirë me lëkurën e tyre. Topicrem vazhdimisht ka inovacione për të përmirësuar kujdesin për lëkurën. Mësoni rreth produkteve të Topicrem që do të hidratojnë dhe kujdesen për të gjithë familjen tuaj.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by