Gentle Iron 20mg

0 Orders
#Solgar 020
In stock
2,340L

Description

Gentle Iron 20mg

Integrator me hekur për të rritur

Paketim x 90 kapsula

Hekuri është një element i rëndësishëm për formimin e hemoglobinës (proteinë që transporton oksigjenin nga mushkëritë për në qelizat dhe indet e trupit).

Ai merr pjesë në formimin e rruazave të kuqe të gjakut dhe në mirë-përdorimin e energjisë.

Bisglicinati i hekurit është delikat me stomakun dhe nuk shkakton konstipacion, çka e bën këtë formulim të jetë më i pranueshëm nga njerëzit në krahasim me formulime të tjera të hekurit.

Nuk përmban produkte të bulmetit.

Nuk përmban OMGJ.

Nuk përmban derivate të grurit.

Pa sojë dhe pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ngjyrues.

Pa aromatizues artificialë.

Pa konservues.

I përshtatshëm për t’u përdorur nga veganë.

I përshtatur me dietën Kosher dhe Halal.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Mbidozimi me hekur mund të shkaktojë probleme serioze për fëmijët nën 6 vjeç.

Në raste mbidozimi konsultohuni sa më shpejt me mjekun tuaj.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 kapsul në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Iron

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gentle Iron 20mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by