Gentle Scrub

0 Orders
#
In stock
2,400L

Description

Gentle Scrub

200ml

Heq butësisht qelizat e vdekura, zbut dhe zbut strukturën e lëkurës duke e pastruar atë butësisht. Lë lëkurën të butë dhe të pastër, duke ruajtur lagështinë. Një nga shitësit tanë më të mirë për pastrim dhe eksfolim, i shkëlqyeshëm për përdorim të përditshëm në regjimin tuaj të kujdesit të lëkurës.

Brand

Topicrem

Topicrem

Shkenca e hidratimit.

Në më shumë se 40 vende, çdo ditë, Topicrem ndihmon rritjen, zhvillimin dhe freskinë e miliona personave: të porsalindur, foshnje, nëna dhe baballarë, që ata të ndihen mirë me lëkurën e tyre. Topicrem vazhdimisht ka inovacione për të përmirësuar kujdesin për lëkurën. Mësoni rreth produkteve të Topicrem që do të hidratojnë dhe kujdesen për të gjithë familjen tuaj.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by