Geometrix Eco Hair Soft

0 Orders
#HP Firenze 002
In stock
1,400L

Description

HP Firenze Geometrix Eco Hair Soft

300 ml

Fiksues për flokët

Është një super fiksues ekologjik dhe shumë i fortë. I jep shkëlqim flokëve tuaj si dhe ju mundëson të mbani gjatë modelin tuaj të dëshiruar.

Nuk lë copëza të bardha në flokë, gjithashtu ato nuk do të yndyrosen pas aplikimit të fiksuesit.

Eliminimi i produktit bëhet shumë lehtë nëpërmjet krëherit si dhe është rezisten ndaj lagështiërës, kjo e bën mjaft praktik si produkt dhe ju mundëson ta përdorni në cdo moment të ditës

Flokët tuaj nuk do të rëndohen por do të qëndrojënë mjaft të butë.

Brand

HP Firenze

Marka HP Firenze ka qënë në treg që në 1999. Produktet janë prodhuar krejtësisht në Itali dhe përfshin një gamë të plotë të produkteve të avancxuara teknikisht dhe cilësisht superiore, për të mbështetur profesionistë në sektorin e bukurisë .

Additional information

Sasia

200 ml

Veprimi

Forma

Spray

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Geometrix Eco Hair Soft”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by