Geometrix Liquid Crystals

0 Orders
#HP Firenze 003
In stock

Description

HP Firenze Geometrix Liquid Crystals

100 ml

Kristalinë likuide

Kristaline me farë liri që i jep shkëlqim flokëve dhe mbrojtje.Veçanërisht e përshtatshme për flokë të dëmtuar, të brishtë dhe me maja të dyfishta, ajo mbron nga klori dhe kripëra.

I mbron flokët tuaj nga temperaturat e larta gjate stilimit.

Përdorimi:

Përdorni sasinë e dëshiruar dhe të nevojshme për flokët tuaj përpara larjes ose përpara se ti stiloni . Rrit shkëlqimin dhe përmirëson reflektimet natyrore të flokëve.

Brand

HP Firenze

Marka HP Firenze ka qënë në treg që në 1999. Produktet janë prodhuar krejtësisht në Itali dhe përfshin një gamë të plotë të produkteve të avancxuara teknikisht dhe cilësisht superiore, për të mbështetur profesionistë në sektorin e bukurisë .

Additional information

Sasia

100 ml

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Geometrix Liquid Crystals”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

Open chat
Powered by