Glucosamine MSM Complex

0 Orders
#Solgar 019
In stock
4,320L

Description

Glucosamine MSM Complex

Suplement që mbështet funksionin e sistemit skeletik dhe lëvizjen pa sforcime

60 tableta

Formulim, që kombinon glukozaminën me origjinë vegjetariane me MSM, një burim natyror i squfurit.

Krahas kësaj, formulimi përmban vitaminë C dhe mangan, që marrin pjesë në sintezën e kolagjenit, si dhe ekstrakte të xhinxherit dhe shelgut.

Qëllimi i këtij formulimi është të mundësojë një lëvizje komforte, pa dhimbje, të rrisë fleksibilitetin e artikulacioneve dhe të forcojë strukturën e kockave.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa grurë.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa kripë.

Pa ngjyrues.

Pa aromatizues artificialë.

Pa konservues.

Pa ëmbëlsues.

I përshtatshëm për vegjetarianë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti, nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, nëse përdorni hollues gjaku apo nëse keni një problem shëndetësor të caktuar.

Nuk rekomandohet të përdoret nga persona që kanë alergji nga aspirina, pasi mund të shkaktojë reaksione alergjike. Në rast alergjie ndërpritet përdorimi i produktit.

Nuk përdoret në persona nën 18 vjeç.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 3 tableta në ditë bashkë me ushqimin, të shoqëruara me një gotë me ujë. Nuk rekomandohet të kalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Amount Per Serving %DV
Calories 5
Total Carbohydrate 2 g 1%**
Vitamin C (as calcium ascorbate) 100 mg 111%
Manganese (as manganese glycinate†) 5 mg 217%
Glucosamine Hydrochloride (vegetarian, shellfish-free) 1500 mg (1.5 g) ***
MSM (as methylsulfonylmethane, OptiMSM®) 1000 mg (1 g) ***
Ginger 4:1 Extract (Zingiber officinale) [root] (equivalent to 432 mg of Ginger) 108 mg ***
Willow Bark Extract 5:1(Salix alba) [bark] (equivalent to 500 mg of Willow Bark) 100 mg ***
*Daily Value (DV) not established
Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Silica, Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Glycerin.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Glucosamine MSM Complex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by