GlutamineComplex

0 Orders
#HC Welth 003
In stock
6,084L

Description

GlutamineComplex

30 bustina – Sugar free

GlutamineComplex është një ushqim dietik për qëllime të veçanta mjekësore me një kombinim të veçantë të glutaminës, vitaminave me veprim antioksidues dhe mineraleve.

Rekomandohet në dietën e pacientëve onkologjik dhe në rastet e mostretjes, stresit metabolik, oksidativ, post-kirurgjikal ose në pacientët që vuajnë nga sëmundjet kronike të inflamacionit. Përdoret gjithashtu për të ndihmuar rritjen dhe rimarrjen e masës muskulore.

Produkti i përmendur më lart është gjithashtu specifik në rast të vështirësive dhe/ose ngadalësimit të gëlltitjes.

DOZA DHE MËNYRA E PËRDORIMIT: 2 bustina në ditë ose sipas këshillës së mjekut. Treteni përmbajtjen e bustinës në një gotë që përmban 200 ml ujë. Mos e përdorni këtë produkt në mënyrë parenterale.

Brand

Glutamine Complex

Additional information

Formulimi

Sasia

30

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GlutamineComplex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by