Gommage Douceur

0 Orders
#
In stock
3,380L

Description

Gommage Douceur

50ml

Maskat, falë mënyrës së tyre të përdorimit dhe përqendrimit të lartë në principe aktivë, përfaqësojnë një ritual bukurie të domosdoshëm për të shoqëruar dhe për të rritur efikasitetin e trajtimeve të përditshme. Një maskë mund të eksfoliojë, purifikojë, hidratojë, ushqejë, qetësojë dhe përdoret me një frekuencë të caktuar, në funksion të nevojave të lëkurës.

Lierac propozon maskë me argjilë të përdorura prej shekujsh për funksionet e tyre të jashtëzakonshme. Argjilat janë pluhura natyralë ekstremisht të pasuruar në kripëra minerale dhe oligo-elemente. Bëhet fjalë për pjesëza shumë të imëta të materialeve me prejardhje nga degradimi i shkëmbinjve të silicit si rezultat i erozionit apo ndryshimeve klimaterike. Argjilat janë të ngjyrave të ndryshme dhe me efekte specifike.

Gommag-i është një veprim që duhet të kryhet në mënyrë periodike pas pastrimit të fytyrës dhe konsiston në heqjen mekanike dhe delikate të qelizave të vdekura të shtresës korneale dhe të mbetjeve të yndyrës dhe papastërtive. Ky veprim përmirëson pamjen e lëkurës, uniformizon ngjyrën dhe përgatit lëkurën të marrë më së miri trajtimet kozmetike të përditshme.

 

Brand

Lierac

Laboratorët LIERAC PARIS 40 vjet inovacion në shërbim të bukurisë së grave duke prezantuar kërkimet më të fundit mjekësore në dermokozmetikë. Që nga viti 1975, kur u themeluan nga një mjek i specializuar në estetikë, laboratorët LIERAC kanë shkruar risi në ADN-në e tyre me dëshirën për të përshtatur përparimet e mëdha në mjekësinë e përparuar në kozmetikë. Një vizion avangard i drejtuar nga ambicia për t'u ofruar grave trajtime dermokozmetike me performancë të lartë për të korrigjuar çrregullimet estetike që shfaqen me kalimin e kohës, në fytyrë dhe trup.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by