Gommage Moussant Tonifiant

0 Orders
#
In stock
2,000L

Description

Gommage Moussant Tonifiant

150ml

Pastrues Tonifikues me Shkumë me ekstrakt dredhkë

Produkt 2 në 1, si pastrues ashtu edhe eksfolues (grimcat eksfoluese të madhësive të ndryshme brenda formulës sigurojnë heqjen e të gjitha qelizave të vdekura, madje edhe më të vogla).
E freskët dhe e tonifikuar, lëkura është zbutur në mënyrë perfekte, parregullsitë zhduken në favor të butësisë së jashtëzakonshme.

Brand

Elancyl

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by