GRIPPOSTAD C 20KAPS

0 Orders
#
In stock
430L

Description

GRIPPOSTAD C 20KAPS

Permban paracetamol, vit C, kafeine dhe klorfenamine. Perdoret per trajtimin simptomatik te ftohjes, dhimbjeve te kokes, kongjestion nazal dhe kolle e thate. Ul temperaturen e larte te trupit.

Perdoret nga femije mbi 12vjec dhe te rritur 2 kapsula 3 here ne dite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRIPPOSTAD C 20KAPS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by