GRIPPOSTAD HOT DRINKS 10PAK

0 Orders
#
In stock
484L

Description

GRIPPOSTAD HOT DRINKS 10PAK

Permban Paracetamol dhe Vitamine C. Perdoret per lehtesimin e dhimbjes dhe uljen e temperatures. Perdoret nga femije mbi 10 vjec dhe te rritur.

Per 40-43 kg peshe trupore keshillohet perdorimi i 1 bustine cdo 8 ore. Max 3 bustina ne dite.
Per pesha trupore me shume se 43 kg keshillohet perdorimi i 1 bustine cdo 6 ore. Max 4 bustina ne dite.

Bustina tretet ne 1 fixhan uje te ngrohte.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRIPPOSTAD HOT DRINKS 10PAK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by