Guam Alga Gluco-Calo 60Cps

0 Orders
#
In stock
3,302L

Description

Guam Alga Gluco-Calo 60Cps

Indikacionet:
Shtojcë ushqimore e bazuar në Alga Ascophyllum nodosum dhe Gymnema sylvestre, e dobishme për metabolizmin e karbohidrateve dhe lipideve, dhe Krom që kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak dhe në metabolizmin normal të makronutrientëve.
Përbërësit
Ascophyllum nodosum (L.) de Jolis alga deti për kapsula 100 mg. Momordica charantia, Gymnema sylvestre, Zink, Chromium.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by