Guam Alga Klamath90 Spirulina

0 Orders
#
In stock
4,550L

Description

Guam Alga Klamath  90 Spirulina

Shtesë ushqimore e bazuar në Algat Klamath.

Kjo mikroalgë siguron sasi të konsiderueshme të mineraleve, antioksidantëve dhe vitaminave, duke stimuluar mirëqenien psikofizike, sistemin imunitar dhe ndihmon në luftimin e sindromës premenstruale dhe postmenopauzës.

Ai gjithashtu përmban Spirulina, me një veprim mbështetës dhe restaurues, dhe vitamina B1, B6 dhe B12, të cilat kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë, funksionimin normal të sistemit nervor, funksionin normal psikologjik dhe zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes (Vitaminat B6 dhe B12) Me

 

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by