Guam Alga Nutramemor 30cps

0 Orders
#
In stock
4,030L

Description

Guam Alga Nutramemor 30cps

Promovon kujtesën dhe funksionet njohëse. Nutramemor është një shtesë ushqimore me omotaurine, një aminoacid që gjendet natyrshëm në disa lloje të algave detare. Përmban: omotaurine (për kapsulë 50 mg) plus barishte bacopa e cila promovon kujtesën dhe funksionet njohëse; acid folik dhe vitamina B6 dhe B12 të cilat kontribuojnë në funksionimin normal psikologjik; xhenxhefil rizome i cili është një antinauzë dhe kundërvepron gjendjet e lokalizuara të tensionit.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by