Guam Britannia Dren Plus al Te Verde

0 Orders
#Guam 007
In stock
4,550L

Description

Guam Britannia Dren Plus al Te Verde

Formulim, që në sajë të veprimit diuretik dhe depurativ që vjen nga prania e ekstrakteve të çajit jeshil dhe algave Guam ndihmon në drenimin e lëngjeve.

Rekomandohet të përdoret së bashku me Fanghi d’alga guam dren plus që ndihmon për të shmangur ndjesinë e fryrjes dhe mbajtjen së ujit.

Përdorimi:

Rekomandohet të hollohet 1 bustinë në 1 litër ujë dhe të pihet gjatë gjithë ditës.
Ruhet në një vend të freskët të mbrojtur nga drita, në temperaturë nga 10c˚- 25˚c
Nuk zëvëndëson ditën ushqimore.
Në rastet e shtatzënisë, ushqyerjes me gji dhe të patologjive të caktuara këshillohuni me mjekun përkatës për përdorimin ose jo të produktit.

Përbërësit:

Tè verde, Ortica,
Mate, Ananas, Betulla, Pilosella, Orthosifon , Spirea e Alga marina (Fucus vesiculosus).

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guam Britannia Dren Plus al Te Verde”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by