Guam Fangocrema Dren Gambe-glutei

0 Orders
#Guam 019
Out of stock
3,120L

Out of stock

Description

Guam Fangocrema Dren Gambe-glutei

Këmbët dhe zona e vitheve shpesh i nënshtrohen fenomenit të ”retensionit hidrik” (grumbullim i ujit).
Këmbët enjten dhe dhembin.

Për të kundërshtuar këtë fenomen iu vjen në ndihmë Guam Fangocrema Dren.
Kombinimi i algave Guam me kripën e detit, ndihmon në largimin e ujit të tepërt dhe detoksifikim.

Përdorimi:

Aplikohet në darkë në zonën e vitheve dhe këmbëve dhe masazhohet deri në absorbim të plotë nga lëkura.

Përbërësit:

Sale marino,
Alghe GUAM, Rusco, Caffeina, Edera, Escina

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guam Fangocrema Dren Gambe-glutei”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by