H53EGF Sterile Vials

0 Orders
#Dermastir 024
In stock
4,060L

Description

Dermastir H53EGF Sterile Vials

Hyaluronic Peptides

10 x 5 ml

Formulë ekskluzive me 53 përbërës që stimulojnë rritjen epidermale.
Hidratimi, shkëlqimi, elasticiteti, ,përmirësojnë tonin e lëkurës.
4 peptide, 5 koenzima, 7 minerale, 12 vitamina, faktor i lagështisë natyrore dhe 24 aminoacide.
Zonat: Fytyrë, skalp, qafë, dekolte dhe duar
Ideale për kombinim me pajisje estetike mjekësore dhe mikroneedling
Shishka sterile mjekësore estetike hialuronike 10mg / ml
Përdorni microneedles 0,25 mm – 0,50 mm për përdorim në shtëpi. Përdorni microneedles 1,00 mm – 2,00 mm vetëm në një klinikë me një mjek të çertifikuar.

98% e pacientëve deklarojnë se nuk ndienin dhimbje gjatë trajtimit me DERMASTIR H53EGF, DERMASTIR WHITE dhe DERMASTIR LIPO.

100% e pacientëve ishin të kënaqur me rezultatet dhe të gatshëm për të vazhduar trajtimet me produkte.

Përdorimi:

Aplikoni përbërësin aktiv direkt në zonën e trajtuar të dezinfektuar. Përdorni microneedles 0,25 mm – 0,50 mm për përdorim në shtëpi. Përdorni microneedles 1,00 mm – 2,00 mm vetëm në një klinikë me një mjek të çertifikuar.

Ingredient:

AQUA (WATER), SODIUM HYALURONATE, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, CALCIUM CHLORIDE, GLUTAMINE, MAGNESIUM SULFATE,SODIUM PHOSPHATE, ASCORBIC ACID (VITAMIN C), ALANINE, ARGININE, LYSINE, VALINE, HISTIDINE, LEUCINE, THREONINE, ISOLEUCINE,TRYTOPHAN, NONAPEPTIDE-16, OLIGOPEPTIDE-55, DECAPEPTIDE- 36,OLIGOPEPTIDE-87, PHENYLALANINE, TYROSINE, GLYCINE, SERINE, ASPARTIC ACID, CYSTINE, ASPARAGINE, GLUTAMIC ACID, NICOTINAMIDEADENINE DINUCLEOTIDE (NAD), ORNITHINE, AMINOBUTYRIC ACID,PROLINE, HYDROXYPROLINE, METHIONINE, TAURINE, CALCIUM
PANTOTHENATE (VITAMIN B5), COENZYME A, URIDINE 5-TRIPHOSPHATE(UTP), NICOTINAMIDE ADENINE DINUCLEOTIDE PHOSPHATE (NADP),DISODIUM FLAVINE ADENINE DINUCLEOTIDE (FAD), THIAMINE
DIPHOSPHATE (COCARBOXYLASE), CYANOCOBALAMIN (VITAMIN B12),THIAMINE NITRATE (VITAMIN B1), RETINOL (VITAMIN A), INOSITOL(VITAMIN B8), FERRIC NITRATE, NIACINAMIDE (VITAMIN B3), PYRIDOXINE
HCL (VITAMIN B6), BIOTIN (VITAMIN B7), FOLIC ACID (VITAMIN B9),RIBOFLAVIN (VITAMIN B2), TOCOPHEROL (VITAMIN E).

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

Firma

Alta Care Laboratoires

Sasia

10 x 5 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “H53EGF Sterile Vials”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by