Hair & Nails Fortifying Tablets

0 Orders
#Biorga 009
In stock
3,100L

Description

Ecophane Biorga  – Hair & Nails Fortifying Tablets

60 tableta

ECOPHANE Fortifying Tablets është një shtesë ushqyese e formuluar posaçërisht për të ndihmuar flokët dhe thonjtë të rimarrin forcën dhe gjallërinë e tyre.

Me një formulë unike, ky produkt mund të sigurojë lëndë ushqyese thelbësore për zhvillimin e shëndetshëm të flokëve dhe thonjve duke qenë në gjendje të stimulojë rritjen e flokëve dhe të ndihmojë në uljen e rënies së tyre.

Përmban Biotinë, Proteina të Grurit të Hidrolizuara dhe Vitaminë B6. Së bashku, këta përbërës mund të inkurajojnë prodhimin e keratinës. Që do të thotë se ato mund të stimulojnë zhvillimin e flokëve dhe thonjve dhe të kontribuojnë në rritjen e tyre të shëndetshme.

E pasuruar gjithashtu me Zink, kjo shtesë ushqyese jo vetëm që mund të rikthejë forcën dhe shkëlqimin si në flokë ashtu edhe në thonj, por gjithashtu ofron mbrojtje ndaj stresit oksidativ. Duke vepruar si një pengesë mbrojtëse ndaj elementëve të jashtëm, kjo shtesë është e përsosur për tu rikthyer flokëve dhe thonjve forcën, gjallërinë dhe shkëlqimin e tyre dhe për t’i mbajtur ato në kushte perfekte.

Karakteristikat e produktit: 
Shqetësimet kryesore ku rekomandohet: rënia e flokëve, flokët e brishtë dhe të rralluar, thonjtë e brishtë dhe të rralluar;
Koha e marrjes: 2 kapsula, një herë në ditë, menjëherë pas vaktit;
Paketimi: 60 tableta.
Mosha: 20+
Përfitimet kryesore: siguron lëndë ushqyese thelbësore për zhvillimin e shëndetshëm të flokëve dhe thonjve, ndihmon si flokët ashtu edhe thonjtë të rimarrin forcën, gjallërinë dhe shkëlqimin e tyre, vepron si një pengesë mbrojtëse ndaj elementëve të jashtëm duke ndihmuar në mbajtjen e shëndetshme të flokëve dhe thonjve.

Përbërësit Kryesorë:
Biotina dhe Proteinat e Grurit të Hidrolizuara: rrisin prodhimin e keratinës. Prandaj ato kontribuojnë në rritjen e shëndetshme të flokëve dhe thonjve;
Vitamina B6: rrit zhvillimin e flokëve;
Zinku: mbron qelizat nga stresi oksidativ, duke ndihmuar në ruajtjen e shëndetshme të flokëve dhe thonjve.

Si të përdoret:
Merrni 2 kapsula ECOPHANE ECOPHANE Fortifying Tablets , një herë në ditë, menjëherë pas vaktit me një gotë ujë.

*Mbani në mend se shtesat ushqyese nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ju nuk duhet ta tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Brand

Ecophane

Additional information

Formulimi

Sasia

60

I përshtatshëm për

,

Firma

Biorga

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hair & Nails Fortifying Tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by