Hand Care Cream

0 Orders
#Janssen Cosmetics 003
In stock
1,300L

Description

Janssen Cosmetics Hand Care Cream

75 ml

Krem për duart

Krem mbrojtës dhe zbutës i lëkurës për duar me një strukturë të butë. Kujdeset për duart e prekura dhe kutikulat pa lënë gjurmë të yndyrshme. Me Echinacea purpurea, bisabolol dhe farnesol.

Përdorimi:

Vendosni Kremin për Kujdesin e Duarve në duart e pastruara sa herë që kërkohet dhe shpërndani butësisht, duke masazhuar butësisht thonjtë e duarve dhe shtratin e thonjve.

Ingredientët:

Echinacea: Coneflower,rigjeneruese.

Alpha-bisabolol: Substanca kryesore aktive e kamomilit, lehtëson acarimin.

Farnesol: Substanca e cila ndodh në vajin esencial; ka një efekt rigjenerues, bakteriostatik dhe deodorant.

 

Brand

Janssen Cosmetics

Historia e suksesit të Janssen Cosmetics filloi me vizionin e krijimit të produkteve të kujdesit që tejkalojnë ato produkte tashmë të disponueshme në tregun e kozmetikës! Themeluesi i kompanisë Walther Janssen u vu në kërkim të përbërësve aktivë shumë efikasë që shkojnë nën lëkurë dhe premtojnë më shumë sesa kujdesi për lëkurën sipërfaqësore që ishte normë deri në atë moment. Sigurimi i rezultateve të shkëlqyera deri në shtresat më të thella të lëkurës ishte sfida me të cilën përballet Janssen Cosmetics në 1990.

Additional information

Formulimi

Sasia

75 ml

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hand Care Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by