Hansaplast Aqua Protect

0 Orders
#
In stock
360L

Description

Hansaplast Aqua Protect

Hansaplast Aqua Protect janë të papërshkrueshme nga uji dhe të përshtatshme për të mbuluar të gjitha llojet e plagëve  të vogla. Parandalojnë 99% të papastërtive dhe bakterieve. BakteretShield*. Materiali fliksibël, i papërshkrueshëm na uji mbron gjatë larjes dhe  dushit.

Përdorimi:

-Pastroni plagën dhe thani lëkurën.

-Vendoseni mbi plagë.

Përmbajtja: 20 copë.

 

Brand

Hansaplast

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Lëkura

Open chat
Powered by