Hansaplast Elastic Finger Strips

0 Orders
#
In stock
360L

Description

Hansaplast Elastic Finger Strips

Shiritat e gishtërinjve Hansaplast janë të përshtatshëm për mbulimin e të gjitha llojeve të plagëve më të vogla në gishta. Shiritat elastikë janë shumë të gjata dhe mbështillen rreth gishtit dy herë për një mbajtje shtesë. Suvatat fleksibël janë ideale për nyje dhe përshtaten me lëvizjet e trupit.

* Hansaplast Elastic Finger Strips bllokojnë 99% të papastërtisë dhe baktereve.

 

-Materiali shtrihet me lëvizjet e lëkurës.

-Mbulesa jo ngjitëse e plagës mbron dhe zbut plagën.

-Ngjitja e fortë siguron që suva të qëndrojë në vend.

Brand

Hansaplast

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Lëkura

Open chat
Powered by