Hansaplast Kids Star Wars

0 Orders
#
In stock
380L

Description

Hansaplast Kids Star Wars

Leukoplast i dezanjuar për fëmijë me karaktere nga Star Wars.  Ngjyruesit janë të sigurtë për fëmijët.

Përdorimi:

1.Pastroni plagën dhe thani lëkurën.

2.Vendosni leopkoplasin pa e tërhequr.

Përmbajtja: 20 Copë

Brand

Hansaplast

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Lëkura

Open chat
Powered by