Hansaplast Universal Strips

0 Orders
#
In stock
300L

Description

Hansaplast Universal Strips

Hansaplast Universal Strips përmban një shumëllojshmëri të shiritave të suvasë në forma dhe materiale të ndryshme për qëllime të ndryshme.

*Hansaplast Universal Strips bllokojnë 99% të papastërtisë dhe baktereve.

-Rripa Universale: largojnë ujin dhe papastërtitë

Brand

Hansaplast

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Lëkura

Open chat
Powered by