Hemopran Protective Endorectal Cream⁰

0 Orders
#Dermoxen 002
In stock
1,350L

Description

Hemopran Protective Endorectal Cream

Krem mbrojtës endorektal

35 ml

Produkt i indikuar si ndihmës për të trajtuar sindromën hemorroidale (hemorroide të jashtme dhe të brendshme) dhe irritimet e lëkurës dhe mukozës anale dhe perianale.

Falë formimit të një filmi mbrojtës dhe lubrifikues, parandalon acarimin e zakonshëm nga fërkimi në prani të hemorroideve, që shpesh shkaktohet nga kapsllëku, qendrimi ulur, shtatzënia, duke dhënë lehtësim nga dhimbjet, ndjesitë e djegies dhe kruajtjes. Formuluar me ekstrakte natyrale me veprim zbutës dhe freskues. Pa derivate të kortizonit, ngjyra dhe aromat sintetike.

Udhëzime mbi përdorimin

  • Para përdorimit të produktit: pastroni me kujdes zonën anale dhe perianale me larës specifik dhe thajeni siç duhet.
  • Për të aplikuar produktin: hiqni kapakun dhe hiqni vulën e aluminit në vrimën e tubit, pastaj vidhosni kanalin e duhur të aplikuesit. Vendosni butësisht kanjulën në anus dhe ushtroni një presion të lehtë në tub, në mënyrë që të aplikoni sasinë e dëshiruar të produktit.
  • Pas përdorimit të produktit: hiqni kanjulën dhe lani siç duhet me sapun dhe ujë. Mbyllni tubin me kapakun e duhur. Kanjula është e ripërdorshme.
  • Përsëriteni trajtimin deri në 3-4 herë gjatë ditës, derisa simptomat tëzhduken.

 

Brand

Hemopran

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hemopran Protective Endorectal Cream⁰”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by