HEPATHROMBIN*30000UI/100G XHEL 40G

0 Orders
#
In stock
407L

Description

HEPATHROMBIN*30000UI/100G XHEL 40G

Permban Heparine natyrale ne trajte xheli. Perdoret per trajtimin e ndryshimeve inflamatore ne siperfaqet e venave.
Parandalon koagulimin e gjakut dhe trajton crregullimet e venave. Lehteson djegiet siperfaqesore dhe hematomat.

Aplikohet ne shtrese te holle ne zonen problematike 2-4 here ne dite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HEPATHROMBIN*30000UI/100G XHEL 40G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by