HER

0 Orders
#Ch Bretton 009
In stock
5,990L

Description

HER

Eau de Parfum – 100 ml

• Aromë nga frutat tropikale, violets, zambakët.

Prodhuar: France

Aroma e saj me bimë dhe fruta sjell elegancë dhe fisnikëri. Produkt me stil të ngrohtë, të këndshëm dhe e përshtatshme për t’u përdorur në çdo situatë.

Brand

Christian Breton

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Tipi i lëkurës

Të gjitha tipet e lëkurës

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by